• Головна
  • Новини
  • У Львові дозволили готелям, ресторанам та фітнес-центрам працювати без обмежень

07.07.2020, 18:55

У Львові дозволили готелям, ресторанам та фітнес-центрам працювати без обмежень

Сьогодні на позачерговому засіданні міської комісії ТЕБ і НС прийняла рішення щодо послаблення карантинних заходів, у зв’язку із покращенням епідситуації у місті.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Сьогодні на комісії ми обговорювали рішення обласної комісії ТЕБ і НС, які були прийняті вчора. Враховуючи епідситуацію в місті і те, що ми насправді потрапили у зелену зону, відповідно до показників, які визначені постановою Кабміну, на засіданні міської комісії було прийняте рішення про послаблення карантинних заходів. В першу чергу, це стосується відновлення роботи готелів, закладів громадського харчування, спортивних закладів та залів, фітнес-центрів. Відповідно, таке рішення прийняте на засіданні міської комісії ТЕБ і НС, оскільки всі наші попередні рішення були з певними обмеженнями. Наприклад, раніше, якщо йшлося про заклади харчування, то у них могло перебувати до 10 осіб одночасно, або ж, якщо йшлось про спортивний зал чи фітнес-центр, то там також було обмеження у кількості людей, що могли там перебувати у приміщенні. Тепер ці обмеження зняті і ці заклади мають повне право функціонувати.

Також ми на сьогоднішній комісії дали доручення начальнику управління освіти в частині проведення перевірки дошкільних навчальних закладів та їх готовності до роботи в умовах карантину. Є чітке доручення до 9.00 год. 13 липня ми повинні отримати результати перевірки наскільки дошкільні навчальні заклади готові. Аналогічне доручення дане заступнику міського голови з питань розвитку здійснити перевірку готовності до роботи в умовах карантину кінотеатрів, театрів, а також культурних установ. Також доручення дано начальнику управління спорту провести перевірку готовності дитячих юнацьких спортивних шкіл до роботи в умовах карантину. Відповідно, це питання ми зможемо розглядати вже 13 числа, враховуючи епідситуацію, яка буде у Львові та області.

До того ж, ми прийняли рішення про виділення 4,5 млн грн для закладів охорони здоров’я, закупівлю лікарських засобів, дезінфікуючих засобів, а також засобів індивідуального захисту», — зазначила заступниця міського голови, очільниця штабу з питань протидії коронавірусу Галина Слічна. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: