05.08.2020, 14:11

У Львові через COVID-19 закрили вже чотири дитсадки

У Львові 5 серпня закрили два дошкільні заклади через виявлений у працівників коронавірус. На сьогодні в місті закриті вже 4 дитячі садки, оскільки 2 перестали функціонувати раніше.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

«Ще 2 дошкільні заклади Львова тимчасово не функціонують через виявлений у працівників коронавірус. Відтак, на сьогодні в місті закриті чотири дитячі садки. Всі працівники та вихованці цих закладів дошкільної освіти мають перебувати на самоізоляції», - повідомили в міськраді.

Начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик розповіла, що у Львові призупинено освітній процес у дитячому садочку № 1, оскільки там виявили коронавірус у працівника кухні. Заклад буде зачиненим до 16 серпня.

«ПЛР-тест здав працівник садочка № 129. Результату ще немає, проте в ньому вже призупинено освітній процес до 18 серпня включно", - зазначила Довганик.

Раніше в місті вже призупинили роботу дитячого садка № 12 (до 11 серпня включно) та дитячого садка № 92 (до 16 серпня включно).

Нагадаємо, 13 липня на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС ухвалили рішення відновити роботу дошкільних навчальних закладів.

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: