06.11.2019, 23:55

У Києві чоловік на мотоциклі підірвав Mercedes

У Києві ввечері у вівторок, 6 листопада, невідомий підірвав автомобіль. Щонайменше одна людина загинула, повідомляє УНН з посиланням на правоохоронні органи.

Про це пише Zаxid.net.

Подія сталася на Брест-Литовському шосе у Святошинському районі столиці близько 22 години.

Попередньо відомо, що невідомий на мотоциклі під’їхала до автомобіля марки Mercedes-Benz та поклав на дах авто не встановлений предмет. Після того, як мотоцикл поїхав з місця події, предмет вибухнув.

В результаті вибуху одна людина, яка перебувала в автомобілі, загинула. Наразі також відомо, що автомобіль належить мешканці столиці 1985 року народження, однак не відомо, хто саме перебував в салоні авто.

У столиці оголошень план «Сирена».

«На місці вибуху автомобіля на Брест-Литовському шосе працюють правоохоронці. У результаті вибуху загинув водій, двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. У столиці введено спеціальну поліцейську операцію», – повідомили у Нацполіції.

Як інформує ДТП.Київ, вибухом зачепило 5 автомобілів, які стояли перед світлофором поруч з автомобілем. Також опубліковано відео моменту вибуху, яке надали з відеореєстратора однієї із машин, яка в той момент рухалася вулицею.

Як повідомляють «Вартові Еспресо», автомобіль Mercedes-Benz чорного кольору стояв на повороті в напрямку села Чайки. Раптом до машини під'їхав мотоцикліст, кинув у автомобіль вибуховий пристрій і поїхав геть.

Вибуховою хвилею у машини занесло дах. Водночас повідомляється, що люди, які перебували в машині, залишилися живі.

На місце прибули кілька карет швидкої медичної допомоги, рятувальники ДСНС, вибухотехніки, криміналісти. Через пошкоджені вибухом кілька машин та велике скупчення машин оперативних служб залишилася вільною лише одну смуга руху на виїзд з Києва, тому утворився величезний корок.


https://zaxid.net/news/
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: