27.04.2019, 15:24

У Дніпрі спалили авто головного редактора газети

Автомобіль спалили головному редакторові газети Зоря Анатолію Пісоцькому. Раніше подібне сталося з його колегою Ксенією Зайцевою.

У Дніпрі в суботу, 27 квітня, спалили автомобіль головного редактора газети ЗоряАнатолія Пісоцького. Про це написав глава Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко у Facebook.

"Cам підпал продовжує серію залякувань вогнем журналістів у Дніпропетровській області. Свого часу підпалили автомобіль також головного редактора Зорі (в той час) Ксенії Зайцевої. У Кам'янському згоріло авто відомого журналіста і редактора Сергія Гузя. Так само в Кам'янському вигоріла редакція місцевого видання Подія. Жодна з попередніх справ підпалів журналістського майна належним чином не розслідувана! Відповідно, безкарність призводить до нових атак і залякуванням", - пише глава НСЖУ.

"Національна спілка журналістів України висловлює солідарність із колегами із Дніпра із Дніпропетровської облорганізацією НСЖУ. Підпали і некараність за нахабні злочини проти журналістів - однозначний наступ на свободу слова", - написав Томіленко.

Фото - nsju.dp.ua

Кореспондент

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: