13.06.2019, 21:50

Трагічне селфі на даху потягу

17-річна дівчина отримала близько 65 % опіків тіла від удару струмом на товарному вагоні вантажного потягу.

Проце повідомили в прес-службі поліції Олеської області.

Гуляючи ввечері вздовж залізничної колії дівчина вирішила зробити фото на даху вантажного потягу на згадку про успішно здане ЗНО. Піднявшись сходами на дах вагону вона отримала удар струмом силою 24 500 вольт. В результаті, з численними опіками її відкинуло на землю. Швидку допомогу та поліцію викликав її приятель, який і став очевидцем трагедії. В тяжкому стані постраждала госпіталізована до опікового центру. Наразі лікарі борються за її життя.

Шановні діти! Поліція вкотре застерігає, що життя не варте тих гострих відчуттів, заради яких ви підіймаєтеся на потяги, ризикуючи життям. «Лайки» у соціальних мережах не варті вашої безпеки, здоров’я, а інколи й життя. Ви повинні знати та пам’ятати, що в контактній мережі електропотяга 27,5 тис. вольт, і напруга діє не лише при торканні. Навіть на відстані двох метрів може вдарити електричною дугою. Розплата за кілька зроблених селфі – це каліцтво, а в гіршому випадку – смерть.

Шановні дорослі! За такі розваги підлітків до відповідальності притягуються батьки  за ст. 184 Адміністративного кодексу України (невиконання  батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Але штрафи не убережуть ваших дітей від трагедії. Приділяйте їм більше уваги, спілкуйтеся з ними, пояснюйте, що отримати «лайки» можливо не лише за екстремальні фото, а в інший спосіб, не наражаючи себе на небезпеку.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: