• Головна
  • Новини
  • «Навмисно не пускали»: у Чернівцях перекрили дорогу кареті швидкої

12.11.2021, 14:22

«Навмисно не пускали»: у Чернівцях перекрили дорогу кареті швидкої

Вчора, 11 листопада, на проспекті Незалежності стався інцидент за участі карети швидкої допомоги. Стало відомо, що в одному зі спальних районів медики госпіталізовували пацієнтку у важкому стані. Проте під під'їздом будинку «швидкій» навмисно перегородили дорогу.

Про це пише місцеве видання АСС.

Як розповів кореспондентові заступник директора з медичної роботи Чернівецького центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Сергій Паушак, лікарі попросили 1-2 хвилини часу, проте їм навмисно перекрили дорогу.

«Коли медики вийшли з будинку, до них наближався автомобіль, в ньому перебували чоловік та жінка. Як відомо мені, за кермом був чоловік. Наші лікарі попросили 1-2 хвилини часу, щоб розмістити та зафіксувати хвору пацієнтку в автомобілі. Проте люди навмисно припаркували свій автомобіль так, що він перекрив проїзд «швидкій». На прохання медиків забрати авто реагували дуже негативно, обурювались. За словами наших медиків з цієї бригади, схоже, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Жінка поводила себе  агресивно. На місце довелось викликати поліцію, яка забезпечила подальший рух. Пацієнтку успішно доставили до лікарні, але в іншому випадку могли бути важкі наслідки», - прокоментував ситуацію заступник директора Сергій Паушак.

Ситуацію також прокоментували у пресслужбі патрульної поліції. Там зазначили, що відповідно до усіх показань свідків та відеозаписів з нагрудних камер поліцейських, з'ясували, що за кермом автомобіля перебувала жінка. На неї склали відповідні матеріали. 

«На спецлінію 102 звернулись працівники швидкої. Жінка запаркувалась таким чином, що перешкоджала руху ШМД. Зрештою авто прибрали, патрульні склали постанову на водійку», - зазначили у пресслужбі патрульної поліції Чернівецької області. Попередньо стало відомо, що жінці виписали штраф - 340 гривень, відповідно до ч.1 ст.122 КУпАП.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: