25.11.2019, 21:35

Суд заарештував двох українців за різанину в Кракові

Чоловіків звинувачують у замаху на вбивство українського студента в Польщі. Лікарі виявили на тілі потерпілого чотири колоті ножові рани, зокрема, навколо лівої легені.

Двоє українців були заарештовані згідно з рішенням суду за підозрою в замаху на вбивство українського студента і заподіянні йому серйозних тілесних ушкоджень. Про це повідомляє Кореспонден з посиланням на  RMF24 у понеділок, 25 листопада.

Інцидент стався минулого тижня біля гуртожитків Краківської політехніки. Поліція затримала на наступний день двох 19-річних українців, які працюють у Польщі, підозрюваних у цьому нападі. Пізніше затримали ще 21-річного українця, який підвіз їх на місце злочину.

За словами представника районної прокуратури Кракова, прокурора Януша Гнатка, результати цього розслідування поки показують, що двоє відомих потерпілому чоловіків відвідали гуртожиток, у якому той жив, а потім побили його.

"Під час цього побиття злочинці застосували ніж, у результаті чого потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді чотирьох колотих поранень. Підозрювані частково зізналися в скоєнні дій, и яких їх звинувачують, але вони применшують свою роль у подіях", - зазначив Гнатка.

Постраждалого з ранами, зокрема навколо лівої легені, доправили в лікарню, де йому надали медичну допомогу. Допитано свідків. Атакованого українця також допитали в лікарні. Третього із затриманих українців допитали як свідка і відпустили.

Нагадаємо, що раніше в Польщі покарали українця, який ледь не збив дітей на переході. Чоловік пролетів на автомобілі буквально за півметра від дітей, які на роликах переїжджали пішохідний перехід.

Також повідомлялося, що в Польщі затримали українця за подвійне вбивство в Чехії. Польські прикордонники затримали українця, який скоїв подвійне вбивство в Чехії. З моменту вчинення злочину до моменту арешту пройшло близько десяти годин.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: