10.10.2020, 19:55

Сьогодні на Високому замку висадили понад 400 дерев

«Дихай, місто». Під таким гаслом сьогодні в парку «Високий Замок» провели загальноміську акцію з висадки дерев. Міський голова Львова разом з дружиною та дітьми, учасники бойових дій зі своїми рідними, пластуни та всі охочі мешканці прийшли садити дерева — дуби, буки, модрини. Акцію приурочили до Дня Захисника.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Акцію приурочили до Дня Захисника, тож до події долучились і працівники Центру надання допомоги учасникам бойових дій, і працівники Центру «Фенікс».

«Ми сьогодні посадили із сім'єю і модрину, і бук, і дуб. Брюховецьке лісництво нам надало таку благодійну допомогу для того, щоб ми озеленили місто, і дуже дякуємо, що наші ветерани, наші містяни, гості міста приєдналися до цієї великої акції. Під час негоди тут звалило дерева, і це все потрібно було прибрати і подарувати місту такий прекрасний захід, подарувати трішки тепла і добра. Ці дерева будуть тішити нас, коли ростимуть, а коли виростуть — тішитимуть наших дітей, внуків і правнуків. Це робота на багато десятиліть і століть для нашого майбутнього», — розповіла після висадки дерев Тетяна Науменко, офіцерка Збройних сил України, радниця міського голови Львова.

Після висадки дерев усіх учасників акції пригостили бограчем.

До слова, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня, Україна відзначатиме День захисника та 78-му річницю створення Української повстанської армії. З цієї нагоди у Львові підготували чимало тематичних заходів, які триватимуть упродовж тижня. Програма заходу — за посиланням.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: