• Головна
  • Новини
  • Серед кандидатів від «Батьківщини» на Львівщині буде багато нових облич, триває праймеріз, - Михайло Цимбалюк

07.09.2020, 13:38

Серед кандидатів від «Батьківщини» на Львівщині буде багато нових облич, триває праймеріз, - Михайло Цимбалюк

Серед кандидатів від "Батьківщини» на Львівщині буде багато нових облич. В партії нині триває внутріпартійний праймеріз з-поміж тих сильних людей, які насамперед мають досвід депутатства і конкретних здобутків у тій чи іншій галузі. 

Про це сьогодні, 7 вересня, у Львові під час прес-конференції повідомив народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк.

"Найближчим часом під час конференції буде висунуто кандидатів. І серед них ви побачите людей як з політичним досвідом, так і нових особистостей, які долучились до нашої команди  протягом останніх років чи прийшли ось зараз, висловивши бажання стати депутатами від "Батьківщини".  Кожен з них буде мати фахово написану програму з подолання проблем округу і повинен буде пояснити, чому він іде в депутати", - повідомив Михайло Цимбалюк.

Також Михайло Цимбалюк наголосив:  "Ми йдемо перемагати. Професійна і партріотична команда "Батьківщини" має сильний фундамент. Як відомо, партія представлена майже у всіх місцевих радах, до того ж останнім часом ми були переможцями чи не в усіх перших виборах до ОТГ.

Ми розуміємо, що на цих виборах наші депутати передовсім мають прозвітувати за те, що було зроблено, і вже потім захистити програму з чіткими розрахунками, де взяти кошти і як їх ефективно використати. Ми  усвідовлюємо, що за кожну н ашу дію доведеться відповідати перед виборцями, і ми готові до цього. При цьому я певен, у Львівській області фракція "Батьківщини" буде у кожній раді".

Також від додав, що з теперішніми депутатами місцевих рад, які не виправдали довіри виборців  і однопартійців доведеться попрощатись.  

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: