28.05.2019, 18:03

Садовий і Ганущин втримались на посадах: збіг чи торг

Сьогодні, 28 травня, у Львівські обласні раді провалилась спроба відставки голови ради Олександра Ганущина. Водночас ініціатори відставки міського голови Львова Андрія Садового також вирішили "почекати". Громадський активіст Богдан Рабешко вважає, що ці дві події пов'язані.

Про це він написа на своїй сторінці у ФБ.

Богдан Рабешко: "Про сьогоднішній цирк навколо відставки голови львівської обласної ради. Відкати з патріотичним присмаком.

Всі знають, що Львівська обласна рада під керівництвом Олександр Ганущин вже давно перетворилась на АТ закритого типу, в якій посади головних лікарів, директорів комунальних підприємств та начальників департаментів продаються, про що сьогодні публічно заявив заступник голови ЛОР Володимир Гірняк (питання тільки, чому саме сьогодні він це визнав); комунальне майно громади під виглядом зношеності списується або продається за безцінь (доплати покупці роблять грубим кешом); землі дерибаняться направо і наліво.

Натомість між сесіями (а точніше дерибанами) проходять фестивалі та патріотичні заходи...

Такий собі голова обласної ради - фестивально-патріотично-дерибанний - а з обласними депутатами вже ніхто не рахується - вони вже давно стали маріонетками влади схематозників-корупціонерів, які вирішили, що Львівська область - це їх дійна корова.

Сьогодні була спроба переформатувати більшість у Львівській обласній раді через незатвердження звіту голови обласної ради і його відставку, проте і тут були задіяні внутрішні кулуарні корупційні домовленості, під час яких виявилось, що цю корумповану владу підтримують на додаток до БПП фракції Народного Руху України, Народного Контролю і, на диво, Самопоміч!

Щодо Народного Руху і Народного Контролю - всім відомо, що ці партії на Львівщині - сателіти БПП, оскільки їх представники займають різні високі посади від обладміністрації до райадміністрацій на місцях.

Щодо Самопомочі - то тут свою роль відіграло прагнення влади Львова отримати колишню будівлю інтернату по вул.Короленка,9 (він сьогодні на сесії був переданий з власності обласної ради у власність громади м.Львова).

Та не плекайте надій, що міська влада Львова діє благородною метою - відновити новий освітній заклад у місті! Питання прагматичне і банальне - земля навколо нього площею півгектара майже в самісінькому центрі м.Львова, яку можна вигідно продати за допомогою тіньових схем забудовнику!

P.S. Як бонус до "Дякую" Садовому Андірію Івановичу, щойно депутати Львівської міської ради заявили, що відкликали проект ухвали Львівської міської ради про відставку мера Львова!

Ось така сьогодні відбулась політична шахова партія у Львівській області...".

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: