• Головна
  • Новини
  • Росіяни вклинилися в лінію оборони біля Часового Яру: тривають запеклі бої

22.10.2024, 15:27

Росіяни вклинилися в лінію оборони біля Часового Яру: тривають запеклі бої

Російські окупанти змогли вклинитися в українську лінію оборони в районі міста Часів Яр на Донеччині, проте про втрату міста не йдеться.

Про це розповів представник пресслужби 24 Окремої механізованої бригади ім. Короля Данила Іван Петричак в ефірі національного телемарафону.

Пряма мова: "На жаль, ворогу вдалося вклинитися в нашу лінію оборони, але про провал критичний і втрату Часового Яру не йдеться. Зараз тривають запеклі бої".

За словами військового, ситуація залишалася напруженою впродовж останнього місяця, й окупанти чинили спроби штурмів щодня.

"Удень сонце, вночі та ввечері йде дощ, тому був сильний туман, і окупанти використали вкотре зміну погоди на свою користь, щоб перейти канал. Зараз він заблокований, триває робота з локалізації, і зараз усі сили бригади налаштовані на те, щоб знищувати окупанта в тому квадраті, де він зараз заблокований", - розповів Петричак.

За словами представника бригади, ситуація на фронті в зоні відповідальності 24 ОМБр залишається критично складною, окупанти кратно переважають за чисельністю та намагаються проломити українську лінію оборони, також обстрілюють Часів Яр з артилерії, ракетами, здійснюють авіабомбардування, проте оборона міста триває.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: