• Головна
  • Новини
  • Росіяни у Львові масово проігнорували голосування за зміни до Конституції РФ

02.07.2020, 14:07

Росіяни у Львові масово проігнорували голосування за зміни до Конституції РФ

1 липня на території Генконсульства РФ у м. Львові відбулося  загальноросійське голосування за внесення змін до Конституції РФ. Проте росіяни голосувати за продовження путінського режиму не поспішали.

Про це у коментарі «Вголосу» розповів один із громадян Росії, проте імені та прізвища своїх просив не вказувати.

Так, чоловіка обурило ставлення співробітників російського Генконсульства та відсутність організації волевиявлення.Він не приховує: кількість відвідувачів вказує на реальне ставлення росіян до путінського режиму.

Також розповів: виборча дільниця на території Генконсульства Росії у Львові, що розташоване на вул. К.Левицького, 95,  відкрилася відповідно до графіку о 08:00 год.

«Напередодні голосування росіяни встановили у дворі дипустанови саморобну кабінку для голосування типу «вбиральні», таким чином засвідчивши зневажливе ставлення до своїх громадян», – обурюється чоловік.

При цьому каже: однак самі громадяни Росії не поспішали, а, можливо, і не мали наміру чи бажання віддавати свої голоси за продовження керівництва Путіна. Тому першими серед голосувальників сьогодні були працівники самого ж консульства. А станом на 15:00 год 1 липня зазначену російську дільницю у Львові відвідали лише 10 осіб.

Тому, не приховує громадянин РФ, навіть у нього та його співвітчизників  виникає питання доцільності перебування російської дипломатичної установи у м. Львові, консульський округ якої охоплює 8 областей Західної України (Львівську, Закарпатську, Чернівецьку, Івано-Франківську, Волинську, Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку), де зареєстровано близько 8500 громадян Росії.

Нагадаємо, 25 червня у Росії розпочалося голосування за поправки до Конституції, яке тривало тиждень. Серед основних змін в Конституцію— “обнулення” президентських термінів В. Путіна: схвальний підсумок голосування дозволить йому обиратися ще на два терміни.

Загальноросійське голосування відбулося 1 липня.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: