• Головна
  • Новини
  • ПриватБанк попереджає про можливі збої у роботі Приват24

09.10.2020, 19:11

ПриватБанк попереджає про можливі збої у роботі Приват24

ПриватБанк проведе планове оновлення програмного забезпечення свого процесингового центру, тому 11 жовтня з 00.30 і до 7.30 ранку банк короткочасно призупинить транзакції по картках, роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу.

Про це йдеться в пресрелізі банку.

Зазначається, що планове оновлення програмного забезпечення процесингового центру має забезпечити надійну роботу у високий сезон купівельної активності, який починається з Дня холостяка в китайських онлайн- магазинах та завершується різдвяними розпродажами по всьому світу.

Технологічні роботи з оновлення процесингу відбудуться 11 жовтня 2020 року. У ніч з суботи на неділю, коли більшість клієнтів не проводять операцій, команда з більш як 100 фахівців банку не тільки перезавантажить процесинг, а й налаштує ефективну роботу всіх пов'язаних з операціями по картках систем і сервісів банку.

Читайте також: ПриватБанк пропонує пенсіонерам сплачувати комуналку по телефону

Під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку.

За даними пресслужби банку, щороку навантаження на процесинг, тобто кількість операцій клієнтів з картками, зростає на 20%. На початку 2020 року процесинговий центр ПриватБанку поставив новий національний рекорд,- обробляючи понад 1000 операцій клієнтів на секунду до 60 000 транзакцій щохвилини.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: