• Головна
  • Новини
  • Під час перетину кордону з авто не виходиш: митники і прикордонники підходять самі

14.08.2019, 01:14

Під час перетину кордону з авто не виходиш: митники і прикордонники підходять самі

"Виступаю з черговою ініціативою, яка, сподіваюся, вже скоро запрацює та уже підтримана громадськістю! Протягом декількох тижнів планую реалізувати зміни, яким чином відбувається перетин громадянами кордону автотранспортом. Такі особи зможуть залишатись у транспортному засобі, а паспорти повинні у них будуть отримувати працівники пунктів перетину кордонів, підходячи до відповідних автомобілей. Поради та побажання вітаються"

Про це на своїй сторінці у ФБ написав голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

На його допис відреагувала громадська активістка Галина Янко: "А ви знали про те, що на митній території без дозволу прикордонників Ви не мали б покидати автомобіль? А Ви знаєте, що черги перед будками до митників і прикордонників не є законними і на кожного хто в цій черзі, мав бути оформлений адмінпротокол?

Так друзі. Сьогодні (13 серпня) на апаратній в ЛОДА я, як і всі присутні, почула звинувачення представника митниці, що саме люди з машин винні у всьому і тому вони створюють хаос на кордонах. Уявляєте? Тоді питання, а для чого нам прикордонна служба, яка повинна просто виконувати свої обов‘язки регулюючи перетин кордону не тільки самих авто але і людей, що перебувають у них.

Чому на сусідніх кордонах з Євросоюзом до машини підходить прикордонник, або прикордонник і митник оглядає авто та САМ забирає паспорти і потім видає їх. В нас же безкінечні черги коло віконечок до митників і до прикордонників.

Так точно не має бути. Тому, дякую за підтримку Markiyan Malskyy та від сьогодні на протязі пару днів прикордонники і митники (принаймі Львівщини) мають напрацювати такий механізм, як швидко і безперешкодно для людей мав би проходиди перетин кордону, принаймі без бігання до віконечок на митній території".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: