• Головна
  • Новини
  • «У мене немає намірів працювати у Львівській ОДА» - Лубківський

27.12.2019, 22:25

«У мене немає намірів працювати у Львівській ОДА» - Лубківський

Кандидат на пост губернатора Львівської області за версією "слуги народу" Олександра Дубінського Маркіян Лубківський заявив, що не має намірів працювати в ОДА.

Про це Лубківський повідомив на своїй сторінці в фейсбук, передають Букви.

Напередодні народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубинський в своєму Telegram-каналі оприлюднив список можливих кандидатів на пост голови Львівської облдержадміністрації.

“Давно в нашій команді не було нових облич, погодьтеся. Тому поправлю недопрацювання колег з прес-служби, і повідомлю вам про 2 кандидатів в шорт-листі на губернатора Львівської області. Людина того самого Дубневича якийсь Лозинський. І 30 номер в списку БЮТ Лубківський”, — написав Дубинський.

Йдеться про виконуючого обов’язки начальника Львівської митниці Олега Лозинського, першого заступника голови Львівської ОДА Василя Лозинського або їх однофамільця — незрозуміло. Обидва Лозинських ситуацію не коментували.

У свою чергу Маркіян Лубківський у відповідь на заяву Дубінського заявив, що не збирається працювати у Львівській ОДА, а самого нардепа назвав “фантазером”.

“Хочу внести ясність: жодних розмов зі мною про посаду голови Львівської обласної державної адміністрації ніколи не було, тому й про присутність у якихось “шорт-лістах” складно говорити. І найголовніше: у мене немає намірів працювати у Львівській ОДА при всій любові до мого рідного Львова і дорогих львів’ян. Усім фантазерам і не лише їм Веселих Свят!”, — написав він.

24 грудня Президент Володимир Зеленський прийняв рішення звільнити з посад голів Львівської та Закарпатської обласних адміністрацій Маркіяна Мальського і Ігоря Бондаренка.

Екс-голова Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко, якого вирішив звільнити президент Володимир Зеленський, не розуміє причин такого рішення.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: