• Головна
  • Новини
  • Пастор повертається: Турчинов очолив виборчий штаб партії Порошенка

30.06.2020, 11:55

Пастор повертається: Турчинов очолив виборчий штаб партії Порошенка

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов очолить штаб політичної партії "Європейська солідарність".

Про це повідомила народна депутатка від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко.

«Вже можна публічно говорити те, чому ми радіємо останні тижні. К Пастор повертається!

О. Турчинов очолив виборчий штаб «Європейської Солідарності» . Ставимо перед собою шляхетну мету: об‘єднання всіх здорових, демократичних, проукраїнських і проєвропейських сил, зупинити реванш, не дати жодного шансу п’ятій колоні Кремля на місцевих виборах», – написала вона.

Підтвердив інформацію і сам Турчинов: «Україні потрібне мирне перезавантаження влади. Нашій державі потрібні відповідальні професіонали, здатні зупинити руйнацію економіки, захистити країну та примусити всіх рахуватися з національними інтересами сильної і незалежної України. Мене не цікавить депутатський мандат чи державні посади, але щоб допомогти об’єднавчому процесу та підготувати якісні кадри ефективних управлінців, я прийняв пропозицію очолити штаб, який створює провідна українська опозиційна політична сила «Європейська Солідарність».

За його словами, сьогодні, як ніколи, «необхідне єднання і консолідація всіх відповідальних патріотичних сил, всіх, хто здатен професійно діяти в екстремальних умовах багатовекторної кризи».

Він зазначив, що той час, коли не працює в парламенті або на державних посадах, використовує, щоб займатися наукою, писати книжки, досліджувати біблійні тексти, проповідувати в церкві.

"Я намагаюся уникати публічності, яка вносить дискомфорт у життя нормальної людини. Але мені боляче спостерігати, як країна, яка ще з минулого року була штучно загнана в кризову парадигму, неухильно наближається до соціально-економічної катастрофи", - підкреслив колишній посадовець.

"Прийшов час забувати старі конфлікти і чвари та єднатися, щоб подолавши всі кризи і негаразди, забезпечити розвиток України як могутньої демократичної європейської держави", - написав колишній секретар РНБО.

Нагадаємо, Турчинов був призначений на посаду секретаря РНБО в січні 2015 року. 17 травня 2019 року він подав заяву про відставку.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: