24.05.2019, 21:46

Обсяг російської пропаганди великий як ніколи

Щоб дестабілізувати Захід, Росія використовує серйозні проблеми, з якими змагаються суспільства

У щоденнику «Rzeczpospolita» читаємо, що Росія намагається дестабілізувати Захід діями у великих країнах. З цією метою використовує серйозні проблеми, з якими змагаються західні суспільства. Видання пише про рішення повернути Росії право голосу в Раді Європи.

Міністри країн, які належать до цієї організації, де факто нагородили Росію за останню паспортну кампанію (на Донбасі), що є порушенням міжнародного права, позаяк підтверджує підкорення жителів завойованої території. Газета відзначає, що в Європі не бракує російської пропаганди та дезінформації. Але вона потрапляє на податливий ґрунт проблем, які реально існують.

Серед прикладів впливу РФ – скандал в австрійському уряді, фінансова підтримка правих партій, наприклад, в Італії, Франції та Великій Британії, газопровід Nord Stream 2. З Росією домовляються або хочуть скасовувати проти неї санкції ті, хто свої політичні проблеми пояснює впливом російського диктатора, – наголошує видання.

Видання «Gazeta Polska Codziennie» пише, що закон США про повернення неуспадкованого єврейського майна ухвалено з внутрішніх причин і він не має виконавчого апарата стосовно третіх країн.

Проте, на основі цього закону Москва намагається сформувати враження «єврейсько-американської загрози», щоб викликати спротив поляків стосовно військової присутності США, яка блокує російські імперські дії в Європі.

Фото - Політична карикатура Олексія Кустовського

Польське радіо

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: