• Головна
  • Новини
  • Росія веде інформаційну підготовку масштабної війни в Україні, - Бутусов

17.06.2019, 16:45

Росія веде інформаційну підготовку масштабної війни в Україні, - Бутусов

Три новинні телеканали – "112 Україна", NewsOne і ZIK – придбано кумом Путіна і агентом Кремля в Україні Віктором Медведчуком усього лише за один рік.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав головний редактор видання Цензор.нет. Юрій Бутусов.

Він пише : "Росія зміцнює свій вплив на українську політику – якось не схоже, щоб так поводилася країна, яка готується укласти мир. Це пряма інформаційна та організаційна підготовка до масштабної війни.

Причому зверніть увагу на демонстративні дії: ніхто не намагається приховувати імена власників, навпаки, цим явно хизуються. Адже Тарас Козак, який формально оформив на себе канал, – найближчий партнер Медведчука і його довірена особа.

Чим більше політичних активів скуповує Медведчук, тим більше можливостей спровокувати широкомасштабний воєнний конфлікт створює Путін. Відкрита дестабілізація держави, створення прокремлівських маріонеткових проєктів, розкручуваних своїми телеканалами, – і все це без будь-якої протидії держави! Це поведінка жертви.

Звичайно, ніколи Тарас Козак не вкладе жодної копійки в такий медіа-актив – він усього лише виконавець, який отримав кремлівські гроші і легалізовує в Україні вплив Москви.

Що ж, тепер цю проблему національної безпеки зобов'язані вирішувати новий верховний головнокомандувач, новий секретар РНБО і новий виконувач обов'язків голови СБУ.

В архіві АП лежить постанова Верховної Ради і рішення РНБО про введення санкцій проти телеканалів Медведчука "112 Україна" і NewsOne. Порошенко не ввів у дію своїм указом рішення РНБО. Чи вистачить духу в Зеленського зробити те, на що не наважився його попередник?"

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: