• Головна
  • Новини
  • На подвір'ї гімназії «Шептицьких» діти бавляться, ризикуючи здоров'ям і життя

10.07.2019, 15:20

На подвір'ї гімназії «Шептицьких» діти бавляться, ризикуючи здоров'ям і життя

У Львові у подвір'ї школи-гімназії «Шептицьких», що на вул. Г. Хоткевича, 16, діти бавляться, "прогулюючись" стінами напівзруйнованого підсобного приміщення, ризикуючи здоров'ям і життя.

Зруйнована господарська будівля бовваніє одразу біля головного входу в гімназію. Тут вже демонтовано дах, височать голі стіни, внизу - будівельне сміття. Діти видераються на ці аварійні стіни і вправляються в небезпечній акробатиці. Один необержний рух, і може статись страшна біда.

До слова, територія гімназії огороджена, фіртка - на замку, але для дітлахів це не перешкода.

Водночас слід зауважити, що тут колись був дитячий садок, і гімназія вже багато років орендує його приміщення. Розмови про відмновлення садочка, яких катастрофічно бракує Львову, наразі залишаються тільки розмовами. 

На сайті гімназії є інформація про те, що "сьогодні розробляється проект будівництва нового приміщення школи, котра зможе забезпечити належні умови навчально-виховного процесу для 400 учнів".

Так от, усі ці роки згадана господарська будівля поступово руйнується, і кожного літа діти тут влаштовують небезпечний атракціон. Торік чи позаторік адміністрація гімназії облаштувала стадіон, а от щодо безпеки місцевих дітлахів їй, вочевидь, байдуже.    

Місією НВК «Школа-гімназія «Шептицьких» є формування молодих особистостей – «відповідальних громадян та добрих християн», - сказано на сайті гімназії. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: