• Головна
  • Новини
  • На Тернопільщині чоловік під час сварки зарізав швагра

28.12.2021, 14:23

На Тернопільщині чоловік під час сварки зарізав швагра

Поліцію та швидку 25 грудня викликав житель Чортківського району. Він повідомив, що двічі ножем в груди вдарив брата співмешканки і той не подає ознак життя. На місце події виїжджала слідчо- оперативна група та медики. Проте вони констатували лише смерть 26-річного мешканця Гусятинського району.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

За попередньою інформацією, потерпілий приїхав у гості до рідної сестри. Сусіди відгукуються про родину негативно. Кажуть, що і жінка, і її співмешканець ведуть антигромадський спосіб життя, дебоширять, зловживають алкоголем. У день нещастя сім'я також розпивала спиртні напої.

Коли співмешканець вийшов у сусідню кімнату до батька, між братом та сестрою виник конфлікт і жінка покликала на допомогу. Цивільний чоловік відштовхнув швагра, а після цього схопив кухонний ніж та двічі вдарив ним родича. Останній з пораненнями вийшов на подвір'я та впав. За деякий час на вулицю пішов і "захисник дружини". Він побачив непритомного швагра та викликав екстрені служби.

У скоєному 39-річний чоловік зізнався. Йому оголосили підозру згідно із ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Обрали чортківчанину і запобіжний захід - тримання під вартою. Триває слідство.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: