23.08.2024, 23:02

На Львівщині продавали зброю та боєприпаси (ФОТО)

У області викрито групу осіб

За процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури повідомлено про підозру групі осіб за фактом придбання, зберігання та збуту вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 КК України).

Про це пише ВестНюз з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, мешканець Рівненщини та пара з Львівщини налагодили незаконний збут вогнепальної зброї та боєприпасів.

Для цього вони розміщували оголошення про продаж «товару» на спеціалізованому сайті в мережі Інтернет. Після оплати на картку відправляли замовлення «клієнтам» поштою.

Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України після чергового збуту зброї.

В ході проведених обшуків за місцем проживання фігурантів виявлено та вилучено партію автоматів та пістолетів з комплектуючими, десятки тисяч набоїв різного калібру. А також майже 10 млн грн та 2 автомобілі.

Слідчі дії тривають. Призначено ряд експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ВП №1 Самбірського РВП ГУ НП у Львівській області, оперативний супровід – вищевказаний відділ поліції та УКР ГУ НП у Львівській області, УСБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

    Коментар

    Блоги

    Михайло Цимбалюк

    Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

    Мирослав Дністрянський

    КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: