• Головна
  • Новини
  • На Львівщині помер 16 пацієнт з підтвердженим COVID-19: жінці було 87 років

04.05.2020, 11:10

На Львівщині помер 16 пацієнт з підтвердженим COVID-19: жінці було 87 років

На Львівщині помер ще один пацієнт, у якого було діагностовано коронавірусну інфекцію. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Жінка, якій було 87 років, померла 4 травня.

Позитивний результат, який підтвердив у неї коронавірусну інфекцію, отримали 15 квітня  та 27 квітня. 1 травня отримали перший негативний тест.

Пацієнтка поступила 28 квітня  в реанімацію у вкрай тяжкому стані, була переведена на ШВЛ.

Супутні захворювання - гіпертонічна хвороба ІІ ст., дифузний пневмосклероз, хронічна дихальна недостатність ІІ ст., хронічна аліментарна залізодефіцитна анемія, хвороба Альцгеймера.

Також заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник у «Facebook» повідомив, що за минулу добу до приймального відділення лікарні звернулось - 49 ос. З них: 30 – проконсультовано, встановлено підозру на CоVіd-19, відібрано зразки матеріалу для ПЛР-дослідження на CoVid-19, скеровано на домашню самоізоляцію до отримання результатів та спостереження сімейного лікаря; 19 - госпіталізовано, з них 15 - з підозрою на CоVіd-19 ( з м. Львова, м. Новояворівська, с. Під’ярків Перемишлянського р-ну, с. Давидів Пустомитівського р-ну) та 4 – з підтвердженим діагнозом CоVіd-19 (м. Львів, м. Перемишляни, м. Дрогобич).

Ще 3 хворим, які перебували в стаціонарі з підозрою на CoVid-19, за результатами ПЛР-досліджень підтверджено діагноз CоVіd-19 ( з м. Львова, с. Задвір’я Буського р-ну).

На 9 год. ранку в лікарні було 137 хворих. З них: 93 - з підтвердженим діагнозом Covid-19, серед яких 12 працівників закладів охорони здоров’я; 2 - діти; 44 – з підозрою на Covid-19, з них 8 працівників закладів охорони здоров’я та 5 дітей.

Стан хворих у відділеннях від наближеного до середньої тяжкості до тяжкого, отримують медичну допомогу, очікують результатів ПЛР обстежень первинних, повторних).

У відділенні інтенсивної терапії - 5 хворих (всі з підтвердженим Covid-19). На ШВЛ перебуває 2 пацієнтів (71 та 70 р.), в критичному стані, мають ускладнення основного захворювання та ряд супутніх хронічних хвороб). Хворим проводиться комплекс діагностичних та лікувальних заходів.

Всього виписано з одужанням від CoVid-19 – 49 чол., 8 осіб померло.

Нагадаємо, на Львівщині вже зафіксовано понад пів тисячі підтверджених випадків COVID-19

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: