• Головна
  • Новини
  • Михайло Цимбалюк: Тарифи, пенсії, вугільна галузь та фермерство - це невідкладний план дій Тимошенко

11.07.2019, 16:04

Михайло Цимбалюк: Тарифи, пенсії, вугільна галузь та фермерство - це невідкладний план дій Тимошенко

План дій «Треба діяти», який напередодні презентувала Юлія Тимошенко передбачає відповіді на вкрай нагальні питання, які турбують людей у першу чергу, зокрема мова іде про врегулювання тарифного питання та проблему пенсійного забезпечення людей, і що цілком реально втілити у життя за перші 100 днів роботи нової влади.

Про це сказав кандидат у депутати ВРУ зі списку ВО «Батьківщини» Михайло Цимбалюк, коментуючи програму презентації плану дій «Треба діяти», - повідомила прес-служба Львівської обласної "Батьківщини". 

«У майбутньої нової влади - після обрання парламенту і формування нового уряду - має бути чіткий план дій і ті конкретні особистості, які будуть реалізовувати цей план у життя. І сьогодні ми почули такий реальний план дій», - сказав він.

Голова Львівської обласної організації «Батьківщини» акцентував увагу на тому, що Юлія Тимошенко дала чіткі параметри на виконання такої програми - а це сто днів, за які «можна зробити ті перші кроки, на які очікує все суспільство».

«План дій «Треба діяти» передбачає відповідь на всі питання, які турбують людей. А людей турбує зниження тарифів і підняття мінімальної пенсії до прожиткового рівня. І команда Зеленського досі не зробила належних кроків», - сказав він.

Михайло Цимбалюк водночас обурився тим фактом, що нинішні політики не говорять про економіку, в той час як Тимошенко «дала чіткі посили і показала чіткий план, завдяки кому можна вийти із стагнації і стати успішною державою».

«По суті, це - презентація майбутнього прем'єр-міністра. І жоден політик не продемонстрував такої програми дій. Тепер важливо донести цю дуку до громадськості, щоб люди почули, що команда «Батьківщини» має досвід і йде у ВРУ, щоб поєднати його із молодістю. Майбутня влада повинна складатись саме із таких людей», - сказав він.

Михайло Цимбалюк окрему увагу звернув на відродження Західного регіону, зокрема, у першу чергу мова іде про відродження вугільної галузі, підвищення престижності шахтарської праці і виплат заборгованості по зарплатам.

«Це буде та перша ініціатива, з якої ми прийдемо у парламент. Також на порядку денному - врегулювання проблеми лісового господарства, відродження фермерства, а також відродження туристичної галузі», - завершив він.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: