19.02.2020, 17:43

Мешканці Винник патрулюватимуть госпіталь всю ніч

Мешканці Винник патрулюватимуть госпіталь всю ніч. Про це повідомив міський голова Винник Володимир Квурт.

Зокрема, у коментарі журналістам він сказав:

Ми прийшли сюди, щоб переконатися скільки було хворих (у госпіталі) станом на раком (19 лютого), скільки було виписано. Щоб переконатися, що у палатах є люди. Питалися, чи на завтра заплановані операції. Тобто, чи медики планують свою роботу. Відповіді зводились ось до чого. Зранку частина хворих – під час мобілізації – була виписана, і їх тепер обдзвонюють, щоб вони повернулись.  На завтра вже підтверджені планові операції, а це говорить про те, що госпіталь виходить на плановий режим, значить надзвичайної ситуації або потенційне розміщення нових пацієнтів не планується.

Українцям сьогодні треба завжди бути на сторожі. Це важливо. І про це повинна пам’ятати будь-яка влада – і вчорашня, і сьогоднішня і завтрашня. Українці не пропустять сьогодні будь-якої брехні. А будь-яке збурення, будь-яка паніка – це наслідок того, що нас хочуть вводити в оману або просто щось не договорюють…

Стоять довкола батьки, мами, і вони прекрасно розуміють, щоб, не Дай Боже, попаде інфекція посеред нас, і це будуть катастрофічні наслідки. Не правильно допустити до цього, і є слушні думки,  що таку локалізацію потенційно хворих чи такий карантин для осіб, які переміщуються з Китаю, варто робити на полігонах, на територіях військових частин, де можна прогарантувати локальність… І я сподіваюсь, що після сьогоднішнього мітингу винниківчан, з їхньої активної позиції будуть  зроблені висновки. Влада повинна бути відкрита. Вона повинна інформувати, як діяти і до кого звертатися у випадку виникнення прикрої ситуації…  

Сьогодні, наскільки я розумію, представники громадськості залишаються, щоб патрулювати і  контролювати, що буде відбуватися з госпіталем, незважаючи на інформацію, що все спокійно і стабільно».

Водночас, як передає журналіст WN з місця події, з госпіталю у Винниках продовжують вивозити хворих. Зокрема, за одним із пацієнтів приїхала швидка допомога. Хворого мають доправити до Стрийської лікарні. У палатах майже порожньо.

Багато винниківчан вважають, що сам міський голова Винник Володимир Квурт щось не договорює. Зокрема, журналісту WN не вдалось знайти жодного свідка, який би підтвердив, щоб хтось із пацієтів повернувся до госпіталю. Більше того, історія про те, що хтось обдзвонює хворих, яких щойно виписали, і просить їх вернутись, виглядає геть неправдивою.    

Тому мешканці Винник збираються чергувати всю ніч біля госпіталю. Щоб не допустити поселення у госпіталі українців, що їх мають 20 лютого евакуювати з Китаю.    

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: