• Головна
  • Новини
  • Мережа «Алло» не закриватиме магазини на карантин – вважає себе «стратегічною»

18.03.2020, 17:11

Мережа «Алло» не закриватиме магазини на карантин – вважає себе «стратегічною»

Більше 290 з 340 магазинів мережі Алло продовжують роботу в стандартному режимі, вживаючи всіх необхідних заходів захисту клієнтів і співробітників. У компанії це пояснюють постановою Кабміна, яка віднесла засоби зв'язку до стратегічних продуктів.

Про це повідомляє Rau.ua з посиланням на повідомлення компанії

"Згідно постанови Кабінету Міністрів України № 215 від 16 березня 2020 р., засоби зв’язку віднесені до стратегічних продуктів, нарівні з продуктами харчування, засобами гігієни та медикаментами.

Розуміючи всю відповідальність, а також важливість дотримання вимог і норм, відповідних до санітарно-епідеміологічної ситуації в Україні, підтверджуємо готовність підтримувати наших клієнтів під час карантину та після нього, якщо буде потрібно", – повідомила компанія.

Повідомляється, що продавці в магазинах оснащені захисними масками та рукавичками. У всіх торгових точках є санітайзери, якими можуть скористатися відвідувачі для обробки рук і гаджетів.

Інтернет-магазин і маркетплейс allo.ua працює як зазвичай у цілодобовому режимі. Підключені додаткові сили співробітників ІТ, щоб витримати збільшене навантаження відвідувачів під час карантину.

Нагадаємо, компанія "Епіцентр К" заявила, що не закриватиме однойменні торгові центри на карантин (в тому числі - у Києві, Львові та Одесі, де було прийнято рішення про закриття всіх ТЦ), ритейлер прирівнює себе до аптек, АЗС, продуктових магазинів та точок продажу господарчих товарів.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: