• Головна
  • Новини
  • Львівська облрада визнала незадовільною роботу уряду щодо фінансування боротьби з коронавірусом

22.09.2020, 12:25

Львівська облрада визнала незадовільною роботу уряду щодо фінансування боротьби з коронавірусом

Сьогодні, 22 вересня, Львівська облрада визнала незадовільною роботу Кабінету України щодо національного фонду боротьби з коронавірусом.

Беручи до уваги незадовільну ситуацію з використанням національнго фонду боротьби з коронавірусом, депутати проголосували за те, щоб визнати незадовільною роботу Кабінету України у цьому напрямку.

За відповідне рішення проголосував 51 депутат.

Зокрема, під час обговорення питання "Про інформацію Львівської обласної державної адміністрації щодо санітарно-епідеміологічного стану на території Львівщини та врегулювання ситуації, яка склалася у зв’язку з епідемією коронавірус" було повідомлено, що Львівщина не отримала ні гривні з цього фонду, який становить 66 млрд грн і який був сформований завдяки урізанню інших бюджетних витрат.

При цьому голова Львівської облради Олександр Ганущин вважає, що Львівщина має право на 7% від 66 млрд грн - відповідно до середнього внеску регіону у суспільно-економічний потенціал України. Тобто йдеться про суму 4, 6 млрд грн. На сьогодні область з початку епідемії коронавірусу витратила на боротьбу з ним трохи більше як 300 млн грн.

Також голова Львівської облради сказав, що на Львівщині очікують другу хвилю коронавірусу і що це може причинити ( уразі якщо область потрапить у "червону" зону) скасування місцевих виборів. І що Президент України Зеленський зовсім не проти такого варіанту.       

  

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: