01.04.2020, 13:49

«Краківський ринок» дотримується умов карантину

Міністерство охорони здоров'я прописало умови роботи продуктових ринків під час карантину. Відповідна постанова за підписом заступника міністра охорони здоров'я, головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка оприлюднена на сайті МОЗ.

Як зазначив директор ТОВ «Краківський ринок» Володимир Кожан, ринок працював у режимі карантину відразу після рішення міської комісії ТЕБ і НС, - про це пише Леополіс.

Відстань між продавцями і відвідувачами не менше ніж півтора метри. Продавці в масках і рукавицях, користуються антисептиками. В громадських вбиральнях є антисептики, мило, туалетний папір. Продукти на прилавках захищені поліетиленом.

«Зараз покупців стало набагато менше. Мешканці Львова свідомі та в основному притримуються карантинних норм та перебувають вдома. Запаси ми регулярно поповнюємо. Ажіотажу та дефіциту немає. Ціни стабільні. Надіюсь, що така ситуація збережеться до кінця карантину. Необхідно зберігати спокій, тверезий розум і виконувати вимоги уряду, обласної і міської влади та санепідеміологічних  вимог», - підкреслив Володимир Кожан.

Він також розповів, що його підприємство долучається і до допомоги медичним установам. Нещодавно 8-ій міській лікарні було передано засоби гігієни та мінеральну воду.

«Як то кажуть, з миру по нитці. Лише спільними зусиллями ми зможемо зупинити епідемію. У цей непростий час боротьби зі світовою пошестю, який співпав з приходом Великого Посту кожна віруюча людина переосмислює своє життя, діла праведні і грішні, та розуміє необхідність робити добрі діла та пожертви. Бо час посту – це час духовного очищення, а не питання їсти чи не їсти один одного. Треба проявляти любов і милосердя до ближнього, до людства, яке потребує допомоги. Саме тепер всі ми повинні залишитися людьми і робити добрі діла, які робити ніколи не пізно», - наголосив голова Західноукраїнської спілки промисловців і підприємців Володимир Кожан.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: