• Головна
  • Новини
  • Команда «Батьківщини» Львівщини йде на місцеві вибори перемагати

19.09.2020, 20:15

Команда «Батьківщини» Львівщини йде на місцеві вибори перемагати

Сьогодні, 19 вересня, відбулася конференція Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», під час якої до рад різних рівнів висунули майже 3 тисячі кандидатів.

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомляє народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк.

Михайло Цимбалюк: "Професійна та патріотична команда «Батьківщини» Львівщини має сильний фундамент. Як відомо, партія представлена майже у всіх місцевих радах, до того ж перші вибори до ОТГ, які відбувалися останнім часом, показали добру тенденцію, - ми були переможцями у більшості випадків.

Ми маємо потужний кадровий резерв, який складається із науковців, лікарів, педагогів, підприємців, людей, які знані на території області і достойно представлятимуть свої громади.

Дякую партійцям області, які сьогодні доручили мені очолити список політичної партії ВО «Батьківщина» до Львівської обласної ради. Усвідомлюю, що в процесі децентралізації, яка відбувається по всій країні, зі своїм життєвим та професійним досвідом зможу бути більш кориснішим для Львівщини.

Наше основне завдання – це захист інтересів людей, задоволення їхніх матеріальних та духовних потреб, належний порядок у громаді. Одним з головних викликів децентралізації є те, що відтепер кожна об’єднана територіальна громада повинна бути максимально економічно самодостатньою.

Тому основним завданням вважаємо сприяння розвитку малого та середнього бізнесу. Вагому частку економічно-фінансового життя регіону займає сільське господарство. Отже, плануємо ініціювати розробку програми підтримки фермерських господарств, створювати широкі можливості для збуту товарів і послуг, які пропонують приватні сільські господарства.

Здоровий спосіб життя та розвиток спортивної інфраструктури є однією із запорук успішності Львівщини. Тому цим аспектам кожен з наших кандидатів відводить окреме, вагоме, місце!

Виклики сучасності змушують нас особливо чітко усвідомити важливість якісного медичного забезпечення, тому працюватимемо над тим, аби усі лікарні та фельдшерсько-акушерські пункти регіону відповідали найкращим взірцям медичних закладів нашої держави.

Бюджети об’єднаних територіальних громад не зможуть сповна забезпечити належне оснащення медичних закладів, а відтак завдання влади – домагатися повної модернізації медичної техніки, яка є на балансі місцевих лікарень, завдяки залученню коштів з державного бюджету та за рахунок українських й іноземних благодійних фондів.

Окремо у нашій програмі прописані пункти щодо розвитку інфраструктури, шкіл та дошкільних навчальних закладів, вирішення екологічних проблем, а також підтримка української культури.

«Батьківщина» - єдина послідовна і багаторічна, численна і структурована команда, яка завдяки цим факторам і вірі наших прихильників здатна розбудовувати громади Львівської області, зробити їх квітучими і сильними!".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: