21.09.2019, 10:56

Коломойський заперечує переговори щодо ПриватБанку

Бізнесмен заявляє, що поки що ніяких переговорів з владою про Приватбанк немає, але вони необхідні.

Колишній співвласник націоналізованого ПриватБанку Ігор Коломойський заявив, що нова влада не веде з ним переговори щодо банку. Про це він сказав в ефірі програми Свобода слова Савіка Шустера, передає Кореспондент.

"Я про це читаю тільки в пресі. Ніякі реальні переговори, і не тільки реальні, ні консультації, ні переговори не ведуться", - сказав бізнесмен.

При цьому Коломойський переконаний у необхідності компромісу і додав, що "не відстане від нового власника Приватбанку".

"Я хотів би уточнити - нас цікавить ПриватБанк, але якщо процес врегулювання велика складність, і це може викликати турбулентності на фінансовому ринку, нічого страшного, ми можемо відмовитися від цього. Все продається і все купується в бізнесі", - заявив він.

Крім того бізнесмен сказав, що розраховує на домовленість з новою владою, а також очікує "чесний судовий процес", після якого, на думку Коломойського, держава почне пошуки компромісу з колишніми акціонерами банку.

"Я думаю, все стане на свої місця, і держава, напевно, прийде до того, що треба з колишніми власниками шукати компроміс, тому що вона їх, зі своєї волі або з волі недобросовісних чиновників, пограбувала, позбавила особистої власності", - стверджує Коломойський.

При цьому він заявив, що у нього "немає питань" до Олександра Данилюка, який очолював Міністерство фінансів в період націоналізації ПриватБанку, а нині є головою РНБО.

Нагадаємо, видання Financial Times з посиланням на прем'єр-міністра Олексія Гончарука повідомило, що сторони контактують з метою вирішити ситуацію навколо ПриватБанку. Пізніше Гончарук заперечував, що веде переговори з ПриватБанку.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: