• Головна
  • Новини
  • Київстар запустив п’ять нових тарифів із нетарифікованими додатками

01.10.2019, 15:15

Київстар запустив п’ять нових тарифів із нетарифікованими додатками

Національний телеком-оператор “Київстар” запроваджує п’ять нових тарифів для клієнтів передплаченого зв’язку, у них пропонується понад 40 популярних безлімітних додатків.

Про це повідомили у пресслужбі оператора.

“1 жовтня 2019 року Київстар запускає п’ять тарифів для клієнтів передплаченого зв'язку: «Київстар Комфорт», «Спілкування без меж», «Розваги без меж», «Відео без меж» та «Максимальний Безлім». У нових тарифах Київстар пропонує безлімітний нетарифікований інтернет одразу для 42 популярних додатків. Серед нових: Pinterest, Google Play Music, Netflix, Oll.TV, Snapchat, також мапи Google та Waze. Для фанатів мобільних ігор: Steam, Minecraft, World Of Tanks Blitz та Twitch”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завдяки безліму абоненти Київстар можуть користуватися улюбленими соціальними мережами, слухати музику, дивитися відео та грати онлайн ще більше, адже мегабайти не списуються. Для абонентів, які підключили тарифні плани до 1 жовтня, вартість та умови обслуговування не змінюються.

У пресслужбі, зокрема, розповіли, що у новому тарифі «Київстар Комфорт» надаються необмежені дзвінки у мережі оператора та 30 хвилин на інших операторів по Україні. У тарифі «Спілкування без меж» є безліміт у мережі Київстар, 3000 Мб інтернету та 30 хвилин для дзвінків на інші мобільні по Україні й на номери за кордон. Також у цьому тарифі є безлімітний інтернет для популярних соціальних мереж, месенджерів та інших додатків.

Що стосується тарифу «Розваги без меж», то тут надається безлімітний інтернет для користування музичними додатками, онлайн-іграми та сервісами Steam й Twitch, а також безліміт у мережі Київстар, 6000 Мб інтернету для інших потреб, 60 хвилин на інші мобільні та за кордон.

Крім цього, за даними оператора, такими стрімінговими сервісами, як YouTube, Netflix, Kyivstar Go TV, Megogo, 1+1 video, можна користуватись без списання мегабайтів у тарифі «Відео без меж». У цьому тарифному плані також надається безліміт у мережі Київстар, 9000 Мб інтернету та 90 хвилин на інші мобільні та за кордон.

І, нарешті, у тарифі «Максимальний Безлім» надається безлімітний мобільний інтернет, безліміт у мережі та 300 хвилин на інші мобільні та за кордон.

У пресслужбі також розповіли, що для абонентів нових тарифних планів «Спілкування без меж», «Розваги без меж» та «Відео без меж» обсяги мегабайтів та хвилин будуть удвічі збільшені без зміни вартості, за умови своєчасної сплати. Наприклад, абоненти з тарифом «Спілкування без меж» отримають 6000 Мб інтернету, 60 хвилин для дзвінків та безлім для ігрових сервісів. Абоненти із тарифом «Розваги без меж» отримають 12000 Мб, 120 хвилин для дзвінків та безлім для відео додатків.

З детальними умовами нових тарифних планів можна ознайомитися на офіційному сайті Київстар у розділі «Тарифи”.

 Фото: Київстар

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: