• Головна
  • Новини
  • У Львові під час підключення інтернету трагічно загинув монтажник

13.03.2020, 16:17

У Львові під час підключення інтернету трагічно загинув монтажник

Учора, 12 березня, у Львові на вул. Кульпарківська 156 підчас виконання робіт із підключення інтернет-мережі загинув монтажник.

Цю інформацію в коментарі журналісту WN підтвердила речниця національної поліції Львівської області Світлана Добровольська. 

За її інформацією, загиблим виявився 25-річний мешканець Рівного. Чоловік виконував роботу в підключення інтернету одному з мешканців будинку.  Між 10-тим та 9-тим поверхами прохід було перегороджено решіткою (замок поламався), тож чоловік спробував пролізти. Але застряг і в результаті нещасного випадку задушився.

Зі слів очевидців, працівник проводив інтернет від Київстару. Редакція WN звернулась до компанії Київстар за поясненням цього інциденту. Відповідь наразі очікуємо.

Згодом ми отримали коментар від Катерини Резніченко, провідного фахівця зі зв’язків з громадськістю "Київстару": "12.03.2020 в м. Львів під час монтування комунікацій для підключення інтернету стався нещасний випадок, внаслідок якого співробітник організації «ВінСервіс» отримав травму, несумісну з життям.

Відповідальність за підготовку і проведення монтажних робіт та додержання вимог з безпеки, а, також, необхідний інструктаж персоналу покладається законодавством на організацію, що здійснює такі роботи. Підрядником «ВінСервіс» вже створено комісію для розслідування обставин цього трагічного випадку.

Висловлюємо глибокі співчуття близьким і рідним загиблого".

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: