• Головна
  • Новини
  • Київське Динамо може очолити наставник празької Славії

24.05.2019, 11:59

Київське Динамо може очолити наставник празької Славії

Як стало відомо Sport Arena, Динамо в якості можливого нового головного тренера першої команди розглядає кандидатуру наставника празької Славії, 43-річного фахівця Йіндржіха Трпішовского.

За інформацією чеських ЗМІ, Трпішовскій, під керівництвом якого Славія в цьому сезоні вперше за 77 років оформила золотий дубль, повинен прибути до Києва на переговори.

За даними Sport Arena, в ці вихідні керівництво біло-синіх планує зустрітися з іноземним фахівцем, а потенційний головний тренер команди планує відвідати матч 31 туру УПЛ Динамо - Львів, який відбудеться у столиці 26 травня.

Водночас, джерела видання зауважили, що Динамо вже досить давно стежить за тренерською кар'єрою Трпішовского і всерйоз розраховує досягти угоди з тренером.

З огляду на той факт, що Славії 26 травня належить в заключному турі чемпіонату зіграти в дербі проти Спарти, нехай цей матч і не має турнірного значення (Спарта забезпечила собі третє місце), приїзд Трпішовского до Києва, якщо він відбудеться, буде означати одне: для себе фахівець рішення прийняв.

В цьому сезоні Славія під керівництвом Трпішовского дійшла до 1/4 фіналу Ліги Європи, де поступилася Челсі (0: 1, 3: 4).

Водночас відомо, що кандидатами на пост головного тренера Динамо також є спортивний директор біло-синіх Олексій Михайличенко, Юрій Калитвинцев і наставник Леха Адам Навалка.

Олександр Хацкевич очолює київський клуб з 2017 року після відходу Сергія Реброва. Відтоді білорус виграв лише Суперкубок України в 2018 році, але так і не став тріумфатором чемпіонату або Кубка України.

На даний момент Динамо знаходиться на другому місці УПЛ, в той час як Шахтар вже завоював золоті медалі чемпіонату і виграв Кубок України. Наступний матч кияни проведуть 26 травня проти ПФК Львів.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: