02.05.2019, 15:15

Касільяс не повернеться на поле після інфаркту, - ЗМІ

Голкіпер "Порту" Ікер Касільяс, ймовірно, більше не вийде на поле у якості професіонального гравця.

Легендарний воротар, який нещодавно переніс інфаркт, швидше за все, завершить професіональну кар'єру, повідомив Футбол 24 з посиланням на мадридське спортивне видання Marca, яке має власні джерела у "Порту".

Додається, що остаточного діагнозу щодо цього наразі немає. Також зазначається, що успіхом для Касільяса буде не повернення на поле, а повернення до нормального життя.

Нагадаємо, що вчора, 1 травня, під час тренування Порту у Ікера Касільяса трапився серцевий напад. 37-річного голкіпера відразу ж госпіталізували в лікарню для проведення обстеження.

Зауважимо, що життю 37-річного воротаря нічого не загрожує. Касільяс вже опублікував фото з лікарні та запевнив, що все під контролем.

Нещодавно футболіст підписав з португальським клубом новий контракт, який діє до літа наступного року.

Ікер Касільяс – воротар, вихованець іспанського клубу "Реал Мадрид", багаторічний капітан збірної Іспанії та "Реал Мадрид", за який виступав з 1999 року, дворазовий чемпіон Європи (2008, 2012), чемпіон світу (2010), п'ятиразовий чемпіон Іспанії, триразовий переможець Ліги чемпіонів, найкращий голкіпер світу 2008—2011 років за версією Міжнародної федерації футбольної історії і статистики. По завершенні сезону 2014-15 через конфлікт із керівництвом клубу перейшов до португальського "Порту", за який виступає понині. В сезоні 2017-18 став зі своїм клубом чемпіоном Португалії.

Має у своєму активі 725 матчів за "Реал Мадрид", 146 за "Порту" та 167 – за збірну Іспанії.

Йому належить рекорд кількості матчів (167) у Лізі чемпіонів і рекорд сухих матчів (57) у турнірі. У нього також рекордна кількість виступів за національну збірну.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: