• Головна
  • Новини
  • Гірняк здивований заявою Ганущина: Хай поп’є корвалольчику

21.05.2019, 16:33

Гірняк здивований заявою Ганущина: Хай поп’є корвалольчику

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк запевняє, що «щиро і неприємно здивований» звинуваченнями голови ЛОР Олександра Ганущина у спробі зайняти його місце.

Про це заявив в інтерв’ю кореспонденту WN.

На прохання прокоментувати саму заяву, В.Гірняк запевнив, що для нього цей виступ керівника облради був однаково як несподіваним, так і неприємним. За його словами, вони вже тривалий час не спілкувалися між собою до моменту вчорашнього засідання із головами фракцій, але саме там він іще вчора запропонував  О.Ганущину відкласти звіт через його недостатню підготованість та пізнє надходження. За словами В.Гірняка, сам він отримав текст звіту лише вчора о 14.45, тобто практично перед самим згаданим засіданням, на якому востаннє обговорювалися питання, підготовані для пленарного засідання. Проте О.Ганущин не погодився на це і вирішив таки внести свій звіт до порядку денного під час його затвердження сесією.

«Гадаю, оця заява голови – просто емоційний крок, спровокований бурхливими вчорашніми подіями у Києві. Тому О. Ганущину треба просто заспокоїтися, попити корвалольчику та належним чином підготувати свій звіт для наступної сесії», – прокоментував В.Гірняк.

На прохання  кореспондента WN однозначно спростувати існування своїх наміри очолити обласну раду, про які заявив О. Ганущин, В.Гірняк відповів, що принаймні до сьогодні питання ні про відставку О. Ганущина, ані про визнання його роботи незадовільною не ставив.

А на питання, коли, в такому випадку, може бути врешті заслуханий звіт голови ЛОР, відповів лаконічно; «На наступній сесії».

Нагадаємо, сьогодні перед оголошенням перерви у пленарному засіданні голова Львівської облради звинуватив власного заступника В.Гірняка у спробі перевороту.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: