• Головна
  • Новини
  • Держгеокадастру залишать лише право реєстрації земділянок - міністр

19.09.2019, 16:33

Держгеокадастру залишать лише право реєстрації земділянок - міністр

В Україні потрібно змінити функції Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастру) і залишити лише право реєстрації земельних ділянок.

Про це сказав міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов на конференції щодо реформи управління земельними відносинами “Земля як фактор розвитку українського села”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми знаємо про те, що відбувається з Держгеокадастром. Потрібно змінити функціонал Держгеокадарсту, щоб кадастр тільки реєстрував, а не розпоряджався і не вирішував”, - сказав Милованов.

Він додав, що Держгеокадастр Україні потрібен для реєстрації земельних ділянок, але потрібно змінювати людей, які там працюють.

“Ми звільнили скільки людей за останній тиждень (у Держгеокадастрі - ред.) - вісім? Потрібно туди ставити нормальних людей”, - заявив міністр.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час земельної конференції поінформував, що має намір протягом наступного тижня змінити керівництво Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: