• Головна
  • Новини
  • Дербі то дербі: матч першолігових «Руху» і «Волині» зібрав у Львові 3 тис. глядачів

05.08.2019, 18:15

Дербі то дербі: матч першолігових «Руху» і «Волині» зібрав у Львові 3 тис. глядачів

Нічиєю 1: 1 завершилося протистояння «Руху» і «Волині» в 2 турі чемпіонату України серед команд Першої ліги, інформує офіційний сайт львівського «Руху».

Галицько-волинське дербі зібрало на стадіоні близько трьох тисяч вболівальників, серед яких й багато знаних персон в українському футболі: Степан Юрчишин, Ігор Кульчицький, Тарас Петрівський, Юрій Габовда, Володимир Адам’юк, Олександр Бандура, Олег Кудрик та інші. З Луцька на матч завітав й Віталій Кварцяний.

Несподівано для всіх поєдинок розпочався із призначення незрозумілого пенальті. Вже на 2-ій хвилині головний арбітр матчу киянин Олексій Деревінський угледів гру рукою у власному карному майданчику Івана Калюжного й вказав на 11-метрову позначку. Вирок рефері реалізував Денис Кожанов. Роману Мисаку не вистачило лічених сантиметрів, аби парирувати удар. 0:1

Після забитого голу «рухівці» володіли тотальною перевагою на полі. Підопічні Леоніда Кучука діяли агресивно в атаці, але у завершальній стадії бракувало влучності.

Кілька разів за рахунок індивідуальних дій пробивав по воротах півзахисник «жовто-чорних» Ростислав Русин. Чого лише вартий епізод, коли м’яч по-зрадницьки не залетів у ворота після обвідного удару!

Також пристрілювався по володіннях Віталія Неділька й бразилець Габріель, який вперше вийшов у стартовому складі львів’ян.

Вперше із гри «Волинь» загрожувала воротам Романа Мисака на 33-ій хвилині після стрімкої контратаки. Сіаваш Хагназарі пробив невлучно.

«Рух» відповів супермоментом на 38-ій хвилині.  Ростислав Русин подав в карний майданчик гостей. Захисник лучан Василь Курко вибив м’яч прямісінько на Габріеля. Бразилець з ідеальної позиції пробив вище воріт.

На початку другого тайму команди обмінялися моментами. У складі «Руху» воротам суперника загрожував невтомний Габі, а за «Волинь» після подачі зі стандарту міг відзначитися Валерій Болденков.

Корективи у гру «жовто-чорних» вніс наставник Леонід Кучук, провівши ряд замін. Спершу на полі з’явився Іван Брікнер замість Івана Калюжного, а згодом Габріеля замінив Даниїл Кондраков. І вже на 69-ій хвилині Кондраков міг відзначитися забитим голом, але пробив повз ворота. Але за лічені хвилини Даниїл таки відновив паритет. Після удару Ростислава Русина м’яч влучив в стійку. На добиванні Кондраков був першим -1:1.

А ще за мить рахунок міг ставати 2:1 на користь «жовто-чорних». Але контрвипад три в одного завершився безрезультативно.

Здивувати усіх на трибунах міг Іван Брікнер під завісу гри. Після вкидання ауту опорний півзахисник наважився на дальній удар. Все ж голкіпер «Волині» Віталій Неділько таки зумів зреагувати на постріл.

Тож, галицько-волинське дербі завершується результативною нічиєю 1:1 за тотальної переваги «Руху».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: