19.02.2020, 18:39

Де сяде літак з Китаю - третя версія від Садового

Міський голова Львова Андрій Садовий пояснив, як обиратимуть аеропорт, де сяде літак з українцями, яких евакуйовують з Китаю.

Про це мер Львова розповів на своїй сторінці у Facebook, - повідомив Леополіс.

Він зазначив, що спілкувався із міністеркою охорони здоров’я Зоряною Скалецькою. За її словами, місце посадки визначать після того, як буде відомо кількість пасажирів, які сядуть на літак.

«Інформація про те, куди привезуть людей – до Львова, Києва чи іншого міста – буде відома лише після того, як українці зайде у літак. Це буде 15людей, чи це буде 50 людей. Від кількості залежить, де їх будуть розміщувати. На борт літака братимуть лише здорових людей. Прошу не панікувати і не поширювати фейкову інформацію», – сказав Андрій Садовий.

"Львівська обласна державна адміністрація не має жодної офіційної інформації про розміщення на території області людей, яких евакуйовують із Китаю", - наголощшено у повідомленні.

Нагадаємо, учора ж, 18 лютого, пізно ввечері ЗМІ повідомили, що на онлайн-табло авіаперевізника SkyUp, який евакуює українців з Уханя, вказано, що літак прилетить до Борисполя зранку 20 лютого. Раніше пунктом призначення було вказано Львів.

Літак Boeing 737-700 NG мав вилетіти з Борисполя уночі проти 19 лютого до Алмати (Казахстан), а звідти направиться до Уханя. А вночі проти 20 лютого цей же літак мав би відправитися в Україну і о 8 ранку приземлитися у Борисполі.

Раніше 18 лютого на онлайн-табло було вказано, що літак має прибути о 8 ранку до Львова. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: