• Головна
  • Новини
  • Літак з Уханя мав летіти у Львів, але полетить у Бориспіль

18.02.2020, 22:13

Літак з Уханя мав летіти у Львів, але полетить у Бориспіль

На онлайн-табло авіаперевізника SkyUp, який евакуює українців з Уханя, вказано, що літак прилетить до Борисполя зранку 20 лютого. Раніше пунктом призначення було вказано Львів.

Відповідна інформація є на сайті компанії, пише Громадське.

Так, згідно з останньою інформацією, літак Boeing 737-700 NG вилетить з Борисполя в ніч з 18 на 19 лютого до Алмати (Казахстан), звідки вже направиться до Уханя. В ніч з 19 на 20 лютого літак відправиться в Україну й о 8 ранку має приземлитися у Борисполі.

Однак раніше 18 лютого на онлайн-табло було вказано, що літак має прибути о 8 ранку до Львова. Про посадку літака у Львові повідомляли й ЗМІ з посиланням на джерела в аеропорту. Зазначимо, що вдень 18 лютого глава Львівської ОДА Максим Козицький натякнув, що літак з евакуйованими українцями та іноземцями може прибути до Львова.

«В Україні є лише кілька аеропортів, які здатні прийняти літаки такого класу. У тому числі і львівський аеропорт. На борту літака — наші з Вами співгромадяни, тому ми не маємо морального права покинути їх у біді», — написав він у Facebook.

Водночас Козицький наголосив, що евакуйованих з Китаю не планують розміщувати у Львові або області.

Нагадаємо, через можливе розміщення евакуйованих українців в одному із санаторіїв на Тернопільщині у селі на Микулинці, яке розташоване поруч, влаштували акцію протесту.

Однак увечері 18 лютого в Міністерстві охорони здоров’я України заявили, що поки не визначились, де перебуватимуть на обсервації люди, яких евакуюють з провінції Хубей.

За останніми даними, кількість людей, які одужали після інфікування китайським коронавірусом, зросла до 12 877. Водночас кількість інфікованих збільшилась до 73 335. Також відомо про 1873 летальні випадки, пов'язані з коронавірусом. Більшість — на материковому Китаї та по одному летальному випадку в Японії, Гонконгу, Франції, Тайвані та на Філіппінах.

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: