30.08.2019, 19:41

Чому Дональд Трамп не приїде до Польщі

Президент США не прибуде на відзначення в Польщі 1 вересня 80-х роковин вибуху Другої світової війни.

Пояснюючи причини свого рішення, Дональд Трамп вказав на ураган Доріан, який наближається до Флориди, - пише Польськке радіо.

Головний редактор тижневика «Gazeta Polska» та щоденного видання «Gazeta Polska Codziennie» Томаш Сакєвич на порталі https://niezalezna.pl пояснив, що реальним приводом скасування приїзду Дональда Трампа до Польщі стало побоювання втратити голоси з Флориди. Це – один з ключових штатів у контексті майбутніх президентських виборів у США, який практично може вирішити про їх результат. Ураган має вдарити у Флориду і, незалежно від сили стихії та заподіяних збитків, відсутність президента США в країні або в цьому штаті, безумовно, вплине на можливу втрату кількох відсотків голосів, а це може позначитися на остаточному результаті виборів.

Публіцист Томаш Сакєвич наголошує, що візит американського очільника відбудеться, але дещо пізніше: «Інформація, яку ми отримали в США, свідчить про те, що Дональд Трамп захоче найближчим часом прибути до Польщі. Надзвичайно промовистою датою було б 17 вересня, але це може бути інший термін».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: