12.09.2021, 12:12

Чи закриють лікарню у Дублянах: Садовий каже, що ні

Під час останнього засідання виконавчого комітету Львівської міськради (10 вересня) обговорили питання роботи Дублянської лікарні, адже поширюється інформація про її закриття. 

Про це пише пресслужба міської ради Львова.

Як зауважив мер міста Андрій Садовий, медзаклад працюватиме й надалі, жодних рішень про закриття місто не приймало й не прийматиме. Окрім того, у приміщенні лікарні потрібно провести ремонтні роботи.

«На сьогодні існує медична установа, яка існуватиме доти, доки буде потрібна населеному пункту. Жодних рішень щодо закриття ніхто не приймав і приймати не буде. Є одне питання. Там треба зробити ремонт. У зв’язку з цим, ми просимо ректора аграрного університету, щоб вони це приміщення передали на баланс міста. Наразі готовності нема. У всякому разі, місто стоїть на тому, щоб ця медична установа там працювала. Є група людей, яка ходить і розпускає чутки про закриття, але їх не треба слухати. Є виконавчий комітет, є сесія, є міський голова. Рішення – єдине і дискусіями не підлягає», – підкреслив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як додала директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич, зараз місто готує на розгляд сесії ради проєкт ухвали про прийняття у власність громади низки закладів у довколишніх населених пунктах. Серед них є, зокрема, і приміщення лікарні в Дублянах.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: