• Головна
  • Новини
  • Беньямін Нетаньягу прокоментував історію з дружиною Сарою і "хлібом-сіллю"

20.08.2019, 09:46

Беньямін Нетаньягу прокоментував історію з дружиною Сарою і "хлібом-сіллю"

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу в історії з "хлібом-сіллю" в аеропорту за участю його дружини Сари побачив засіб привернути увагу до його візиту в Україну. 

Беньяміна Нетаньягу цитує УП:

 "Я роблю історичний візит в Україну, але сумніваюся, що він отримав би висвітлення в ЗМІ, якби не сталося "історії з хлібом".

Пані Нетаньягу навмисно підібрала вбрання національних кольорів України. Саме з поваги до України.

Але що я вам скажу? Якщо потрібно, щоб звернули увагу на візит, який приносить договір про зону вільної торгівлі, представництво України в Єрусалимі та інші важливі досягнення, добре, нехай так і буде. 

Це нагадує мені історичний візит прем'єр-міністра Японії до Ізраїлю, який призвів до грандіозного зростання японських інвестицій. Той візит ніхто не висвітлював. Говорили тільки про те, що останню страву під час трапези подали в тарілці у вигляді туфлі.

Схоже, ми винайшли спосіб привернути увагу. Продовжимо".

Юлія Мендель, речниця президента Володмира Зеленського, заявила, що Сара Нетаньягу покришила хліб на землю ненавмисно, і це "аж ніяк не є проявом неповаги до України".

Нагадаємо, 19 серпня розпочався офіційний візит Беньяміна і Сари Нетаньягу в Україну.В аеропорту ізраїльських гостей вітали жінки в національному вбранні та з короваєм. Нетаньягу відламав шматок хліба і з'їв, іще один шматок передав дружині. Сара взяла хліб і покришила на землю. ЗМІ також повідомляли, що Сара Нетаньягу влаштувала перепалку з екіпажем літака під час польоту до Києва через те, що її не привітали належним чином під час посадки. Зазначалося, що дружина прем'єра нібито навіть хотіла потрапити в кабіну пілотів, але її не пустили. Командир борту нібито знову привітав родину Нетаньягу на борту незадовго до посадки.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: