• Головна
  • Новини
  • Закарпатська митниця посилила режим роботи через "євробляхерів"

14.02.2019, 20:08

Закарпатська митниця посилила режим роботи через "євробляхерів"

На Закарпатті митні пости переходять на посилений режим роботи, щоб усі бажаючі змогли розмитнити автомобілі з європейськими номерами до 22 лютого - останнього дня дії пільгового тарифу.

Про це інформують в прес-службі ГУ ДФС в Закарпатській області.

«Враховуючи спливаючий термін пільгового періоду застосування ставки акцизного податку для митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією та збільшення кількості громадян, які хочуть оформити свої автівки, у Закарпатській митниці ДФС збільшено кількість пунктів пропуску, де здійснюється митне оформлення, а в деяких продовжено графік роботи», - йдеться в повідомленні.

Наразі додатково громадяни з 8:00 до 20:00 мають можливість здійснити митне оформлення транспортних засобів у вільний обіг на шести митних постах у містах Чоп, Мукачево, Хуст та Виноградів, смт. Малий Березний, с. Астей Берегівського р-ну, с.Великі Лази Ужгородського р-ну.

Крім того, з 18 по 22 лютого 2019 року змінено графік роботи з 9:00 по 23:00 таких митних постів: «Хуст», «Виноградів-вантажний», «Ужгород-центральний», «Мукачево».

Раніше сьогодні у ГУ ДФС в Закарпатській області повідомляли, що на митних постах минулої доби оформлено рекордну кількість авто, протягом дня, 14 лютого, розмитнено понад 500 транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Загалом із 25 листопада 2018 року, після внесення змін у податкове і митне законодавство, станом на 14 лютого 2019 року на Закарпатській митниці ДФС оформлено 11786 транспортних засобів громадян.

Зазначається, що це принесло до держбюджету надходжень понад 734 млн грн. Середня митна вартість таких авто склала 3600 дол. США.

В управлінні зауважують, що 22 лютого 2019 року спливає термін пільгового періоду застосування ставки акцизного податку (коефіцієнт 0,5) для митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією. Після цього часу власники таких автівок будуть сплачувати акцизний податок за повною ставкою. Це передбачено чинним законодавством.

Укрінформ

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: