• Головна
  • Новини
  • У Нижніх Воротах затримали два львівські авто: перевозили арсенал зброї. Відео

09.02.2020, 11:34

У Нижніх Воротах затримали два львівські авто: перевозили арсенал зброї. Відео

У суботу ввечері, 8 лютого, силовики затримали кількох осіб на посту поліції в Нижніх Воротах, що у Закарпатській області. За попередньою інформацією, затримання пройшло близько 22:00: затрималим два авто на львівській реєстрації - Mercedes G-Glass та Toyota Land Cruiser 200, що заїжджали у Закарпатську область.

Про це повідомив сайт Mukachevo.net.

За інформацією джерел редакції, це затримання відбулося у справі про нещодавню стрілянину в Мукачеві.

Зокрема, за інформацією, закарпатського журналіста Віталія Глагола, в автомобілях перебували люди львівського кримінального авторитета на прізвисько «Полікарп».

Віталія Глагола: "Спецоперація на Нижніх Воротах. Одне із ОЗУ, можливо причетних до останніх подій, заїжджали в область із зброєю. Спецслужби затримали одразу кілька автомобілів на львівських номерах Mercedes G-Glass та Toyota. Певно, аби продовжити розбірки. В автобілях купа зброї. За моєю інформацією - це люди такого собі Львівського кримінального авторитета Полікарба". 

Додамо, що 7 лютого, відділ  комунікації  поліції Закарпатської області повідомив: "Працівники Головного управління Нацполіції в Закарпатській області вживають усі невідкладні заходи на встановлення осіб, причетних до стрілянини в м. Мукачеві. Вогнепальне поранення отримали двоє місцевих жителів. Наразі вони знаходяться в лікарні. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України

Поліція з’ясовує обставини зі стріляниною в Мукачеві. Інцидент трапився сьогодні близько 10 год. (7 лютого) по вул. Сєченова. До поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа здійснила  постріли в сторону групи осіб на автомобілях. В результаті стрілянини, двоє чоловіків отримали вогнепальне поранення. Наразі вони перебувають у медзакладах. За попередніми висновками лікарів, 24-річний  потерпілий отримав поранення стегна, 40-річний - наскрізне поранення плеча. Потерпілі особи від  дачі пояснень відмовились.

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група Мукачівського відділу поліції, працівники відділу з розслідування злочинів скоєних  проти життя та здоров’я особи слідчого управління, криміналістична лабораторія, експерти, кінологи. 

З місця події вилучено предмети схожі на пістолет та автомат, з яких, імовірно, було скоєно постріли, гільзи.

Також  правоохоронці Закарпаття арештували три автомобілі,  на яких  пересувались  учасники конфлікту.  Дві машини марок «Mercedes G-class» (Gelandewagen) та «Volkswagen Caddy» доставлено на арештмайданчик поліції Мукачева.

Поліція Закарпаття проводить оперативну спецоперацію на встановлення та затримання особи, причетної до даного злочину. 

Під  процесуальним керівництвом прокуратури, поліцією відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство двох  або більше осіб  (ч.2 ст.15, ч.2 ст.115) та за фактом незаконного поводження зі зброєю (ч.1 ст.263) Кримінального  кодексу України.

Правоохоронці встановлюють можливих свідків,  очевидців події  та мотиви вчинку причетного до злочину чоловіка". 

Це відео стрілянини у Мукачевому (7 лютого), яке поширив журналіст Віталій Глагола, зняв очевидець.

Ще одне відео надіслали редакції Mukachevo.net очевидці.


 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: