• Головна
  • Новини
  • Тернопільським перевізникам платитимуть по 5 грн за пільговика

13.02.2019, 17:15

Тернопільським перевізникам платитимуть по 5 грн за пільговика

Про збільшення компенсації за пільговий проїзд тернопільським перевізникам йшлося на виконкомі міської ради 13 лютого, пише 20 хвилин.

"За 2018-й рік заборгованість за пільгові перевезення - близько 2 млн 700 тис грн. Спершу скасували пункт рішення виконкому №819 від 30 листопада 2018-ого у якому йдеться про компенсацію за пільгові перевезення у розмірі 4 грн.  Зараз мінімальний електронний тариф п'ять гривень і зрозуміло, що компенсація у розмірі чотири гривні - збиткова і перевізники можуть оскаржувати це питання, - каже начальник управління транспорту, комунікацій та зв'язку Ігор Мединський. - І цю різницю ми мусимо компенсувати. То краще підняти розмір компенсації до рівня мінімального електронного квитка і виплачувати в межах коштів передбачених бюджетом".

Після цього Ігор Мединський озвучив ще один проект рішення "Про здійснення компенсаційних виплат".

У ньому йдеться про те, що на основі звітних даних перевізників, слід розраховувати суму втрат доходів перевізників для електричного та автомобільного транспорту по тарифу в розмірі  – 5 грн з 1 лютого 2019 року. Виконком підтримав.

Раніше, на цьому ж засіданні, начальник фінансового управління Надія Кучер звітувала "Про виконання бюджету міста Тернополя за 2018 рік". У звіті йдеться про те, що бюджетний рік Тернопіль завершили з кредиторською заборгованістю в сумі 62,3 млн грн. Це заборгованість держбюджету по пільгових субсидіях та перевезеннях. Сума за пільгові субсидії - 59, 6 млн, за пільгові перевезення - близько 2 млн 700 тис грн.

20 хвилин

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: