• Головна
  • Новини
  • У Тернополі судитимуть уродженця РФ, який викинув валізу з тілом матері у парку

23.04.2024, 11:19

У Тернополі судитимуть уродженця РФ, який викинув валізу з тілом матері у парку

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив наругу над тілом померлої матері

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

За даними слідства, уродженець Росії разом з матір’ю протягом останніх 7 років орендували квартиру в Тернополі. Жінка тривалий час хворіла та раптово померла вдома.

Що загрожує чоловікові за наругу над тілом матері

"Чоловік, замість того, щоб повідомити про смерть жінки відповідні служби та поховати померлу на кладовищі, сховав її тіло у валізу та вивіз у парк. Після цього втік до Одеси, де його впродовж доби розшукали працівники поліції. Уродженець Росії сховав тіло мертвої 84-річної матері у валізу та викинув у парку в Тернополі. За скоєне йому, відповідно до санкції статті, загрожує до трьох років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Уродженцю РФ інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 297 (наруга над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Слідчі завершили досудове розслідування, матеріали разом з обвинувальним актом скерували до суду.

Передісторія

Відомо, що трагічна подія трапилася у п’ятницю, 16 лютого. До співробітників поліції надійшло повідомлення про те, що у Тернополі на території гідропарку "Сопільче" знайшли валізу, в якій перебував труп невідомої жінки.  За результатами проведеного розтину було встановлено, що жінка померла природною смертю від легенево-серцевої недостатності.

"Зі слів зловмисника, жінка тривалий час хворіла та померла. Він злякався, помістив її тіло у валізу та вивіз у парк. Після цього втік з Тернополя", – зазначали правоохоронці.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: