14.02.2019, 11:58

Порошенка ведуть слідами Путіна

Чинного президента України Петра Порошенка знову підловили на тому, що він у своїй передвиборчій кампанії наслідує президента Росії Володимира Путіна.    

Цього разу Порошенко заспокоював хлопчика, що плакав, бо не встиг зробити селфі з президентом…  Ясно, що президент відреагував на дитячий плач, увесь кортеж зупинився, було зроблено фото, яке у мережах почали поширювати поплічники президента як ілюстрацію до зворушливої історії.

І воно б нічого. Такий собі різновид погано прихованої передвиборної реклами. Якби не одне але.

Порошенко заспокоїв хлопчика приблизно через місяць після того, як Путін під час поїздки до Санк-Петербурга втішив дівчинку, що також плакала з тієї ж причини.

"Хлопці, міняйте методичку. Все вже надто явно",  – написав  відгук на ФБ Mihail Shnayder.

Нагадаємо, що зовсім недавно ЗМІ показали два фото. На одному – великий вуличний банер, що його як виборчу рекламу використовувала партія “Єдина Росія” і Путін. На іншому – виборчий плакат Блоку Петра Порошенка "Солідарність". На першому напис російською – «Реальные дела, а не пустые обещания», а другому калька українською - "Реальні справи, а не брехливі обіцянки".

З цього приводу Михайло Чаплига в ФБ написав: "Всі вже насолодилися "чисто реальними" бордами Порошенка? Ну так знайте – це калька з кампанії "Єдиної Росії" і Путіна "Партія реальних справ". Мабуть, вся кампанія Порошенка вже прямо управляється з Росії. А "Геть від Москви" - це спроба приховати від нас це знання! Хто голосніше всіх кричить "тримай злодія".

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: