• Головна
  • Новини
  • Саакашвілі: На відміну від Порошенка Тимошенко – справжній політик

19.02.2019, 09:55

Саакашвілі: На відміну від Порошенка Тимошенко – справжній політик

Юлія Тимошенко – це справжній політик, для якого влада – це інструмент досягнення цілей. Саме це і відрізняє її від Петра Порошенка, для якого гроші, особисті доходи реально понад усе.

Про це екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі сказав в інтерв’ю KRYM.

«Вона – справжній політик... Порошенко – реальний барига. Для нього гроші, особисті доходи реально понад усе. Для нього політика – це мета до нових мільярдів... Для неї влада – це інструмент досягнення інших цілей. Фінанси – точно не головний пріоритет, я в цьому не сумніваюся», - переконаний він.

Екс-президент Грузії назвав Юлію Тимошенко справжнім повномасштабним політиком, яка робила абсолютно непопулістичні речі і має історію спротиву олігархам. Зокрема, він нагадав про успішну приватизацію підприємства «Криворіжсталь».

«Факт залишається фактом – це єдиний приклад успішної приватизації в українській історії. Ну, за стільки років, що приватизував Порошенко або Яценюк? Нічого. А Кучма? А Янукович? А вона реально зробила приватизацію. Підприємство «Криворіжсталь» працює, сплачує податки, не жаліється на погану кон’юнктуру ринку, як всі інші напівдержавні, напіволігархічні підприємства», - звернув увагу Міхеїл Саакашвілі.

Саме тому, обурюється він, дивно, коли її звинувачують у популізмі "технократи" з чинного уряду, які нічого не зробили непопулістичного.

Міхеїл Саакашвілі також нагадав, що під час подій у Грузії у 2008 році, саме уряд Юлії Тимошенко  надав його країні гуманітарну допомогу.

Пригадуючи свій виступ на з’їзді з висунення Юлії Тимошенко кандидату Президенти України, політик зазначив: «Я просто висловив свою солідарність, людське ставлення тепле, до людини, яку вважаю другом, яка підтримала в важку хвилину.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: