17.01.2019, 13:50

Як чиновники Буської РДА стали агітаторами Порошенка

У Буському районі керівництво РДА розпочало агітацію за Порошенка.

Про це пише Буський медіа портал:

Зокрема, у повідомленні сказано: "За п’ять років свого президенства Петро Порошенко напередодні виборів нарешті згадав про розвиток сільських сіл району і дав вказівку провести у селах області обговорення Перспективного плану розвитку. Насправді за таким обговорення стоїть звичайна агітація за Порошенка напередодні виборчих перегонів.

У Буському районі першу зустріч обговорення провело керівництво РДА у селі Топорів, де зібрались більше 100 селян. Як інформують у райдержадміністрації, серед поданих пропозицій: влаштування вуличного освітлення, ремонт доріг, реконструкція місцевого загальноосвітнього закладу, будівництво ДНЗ, організація вивезення ТПВ. 

Дивно, що за п’ять років президентства Порошенка керманичі району не знали про ці проблеми, а лише напередодні виборів дізнались. Пообіцяли багато людям, розповіли гарні слова про Порошенка і чому варто за нього голосувати і поїхали далі. Цікаво, чи дослухаються люди Порошенка до проблем людей, чи знову все роблять для галочки на папері. Після Топорова керманичі вже побували у Гуті, далі планують у села Чаниж, Стовпин, Яблунівка, Грабово, Ракобовти, Купче, Кізлів, Журатин, Побужани, Соколя, Волиця-Дерев’янська, Старий Милятин, Новий Милятин, Ріпнів, Лісок, Новосілки, Кудирявці, Боложинів, Вербляни, Гумнисько, Чучмани, Заводське та інші.

Найсмішніше те, що вказівку по обговоренню плану дано для виконання впродовж двох місяців, до березня 2019 року. 

Варто відзначити, президент Петро Порошенко задекларував ще майже 550 млн гривень дивідендів від компанії Rothschild Trust Schweiz AG (Швейцарія), збільшивши таким чином сумарно задекларований дохід за 2018 рік порівняно з 2017 майже у 82 рази до більш ніж 1,3 млрд гривень".

 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: