• Головна
  • Новини
  • В академії ім. М. Лисенка можуть припинити навчання: в гуртожитках холодно   

24.10.2018, 17:47

В академії ім. М. Лисенка можуть припинити навчання: в гуртожитках холодно   

Студенти  Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка, що проживають в гуртожитках, сидять в холоді: «Нафтогаз» підписав з академією договір на поставку газу лише на 17 днів і цей термін збіг 17 жовтня. 

У гуртожитках академії холодні батереї та нема гарячої води. Про це сьогодні, 24 жовтня, повідомив в коментарі WN  проректор з адміністративно-господарської роботи Львівської академії ім. Лисенка Андрій Мельникович

Річ у тому, що 1 жовтня НАК «Нафтогаз» підписав договір на постачання природного газу академії терміном на 17 днів. Відповідно 17 жовтня термін дії договору збіг.

«Згідно із  Законом «Про ринок природного газу» підставою для споживання газу є договір. Щоб його отримати, необхідно провести переговорну процедуру. Ми виконали всі ці дії.  «Нафтогаз» 1 жовтня підписав договір на 17 днів.  16 жовтня нам надіслали договір, в якому йдеться, що ми маємо право на споживання газу, однак договір діє до 17 жовтня.

Ми зі своєї сторони зробили всі необхідні дії згідно з чинним законодавством, а дії НАК «Нафтогазу» я не розумію. Ми вже 4 роки працюємо з «Нафтогазом» і такого досі не було, маю на увазі до 2018 року, раніше договір підписувався на 1 рік», – розповів Андрій Мельникович. 

Проректор додав: у виші розглядають варіант, що коли до 1 листопада не буде тепла та гарячої води в гуртожитках, то заняття в академії будуть припиненні.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: