• Головна
  • Новини
  • У академії ім. М. Лисенка залишається загроза припинення навчання

31.10.2018, 17:56

У академії ім. М. Лисенка залишається загроза припинення навчання

Студенти Львівській музичній академії, які мешкають у гуртожитку, знову можуть залишитися без гарячої води та опалення. Є загроза, що 1 листопада газ знову вимкнуть. 

Про це під час прес-конференції повідомив проректор з адміністративно-господарської роботи Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка Андрій Мельникович, - інформує Львівський прес-клуб.

За словами Андрій Мельникович нещодавно музична академія зіштовхнулася з небажанням чиновників з НАК «Нафтогазу» укласти договори. Хоча заклад співпрацює з цією організацією з 2012 року.

«Ми підписували договір раз на рік. Сумлінно раз в місяць робили звірки та оплачували рахунки. Боргів ми ніколи не мали. Аж раптом у серпні нам газ відімкнули. Замість того, аби укласти з нами договір, нам присилали різні зауваження. Ми тоді не дуже зважали на це. Тому що котельня в нас нова, модернізована, зауваження не мали підстав. Та й в серпні ще студентів у гуртожитках не було», - розповів  проректор.

Однак, розпочався навчальний рік. У гуртожитках замешкало 400 студентів. Серед них немало іноземців. Та через відімкнення газу в гуртожитку немає гарячої води, і студенти, навіть, помитися не мають як. Тепер НАК «Нафтогаз» вимагає підписувати новий договір кожні 17 днів,- скаржиться Андрій Мельникович.

- Ми таки уклали з ними договір на десять днів. І у вересні ці десять днів у гуртожитках була гаряча вода. Потім НАК «Нафтогаз» договорів укладати не захотів, - згадує Андрій Мельникович.

Керівництво Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка скликало ЗМІ і розповіло про абсурдну ситуацію. Того ж дня постачання газу до котельні було відновлено. Хоча договору немає дотепер.

Чит. також  В академії ім. М. Лисенка можуть припинити навчання: в гуртожитках холодно   

 

 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: